Verkiezingen in aantocht!

Door Annemieke Wissink op 6 december 2018

Waarschijnlijk heb je er nog weinig van gehoord, maar op 20 maart 2019 zijn er Provinciale verkiezingen. Dan mag jij kiezen wie jou de komende 4 jaar mag vertegenwoordigen in Provinciale Staten. En omdat de leden van Provinciale Staten bepalen wie er in de Eerste Kamer komen, kies je met je stem ook indirect de leden van de Eerste Kamer.

Jouw stem kan Overijssel veranderen. Het gaat best goed in Overijssel, maar het moet beter. Veel mensen zijn onzeker over hun werk, hun huis, de toekomst van hun kinderen en onze planeet. De provinciale politiek is teveel met zichzelf bezig en te weinig met de dingen die er echt toe doen voor onze inwoners. Dat moet anders en het kan anders, door de juiste keuzes te maken. Gaan we ons geld steken in goed openbaar vervoer of meer asfalt? Kiezen we voor de bouw van betaalbare huizen of meer villa’s? En kiezen we voor een fijne, gezonde toekomst voor onze (klein)kinderen of voor winst op korte termijn? Aan jou de keuze.

Jouw stem kan Nederland veranderen. Het huidig kabinet vaart een kille, rechtse koers. Multinationals zijn belangrijker dan mensen. Wij kiezen voor een goede toekomst voor alle Nederlanders. Voor leraren, verpleegkundigen en politieagenten. Voor mensen die ziek zijn of een arbeidshandicap hebben. Wij kiezen voor een ambitieus en sociaal klimaatbeleid. En voor meer betaalbare woningen. Met een sterke vertegenwoordiging in de Eerste Kamer kunnen we een einde maken aan het neoliberale feestje van Rutte en zijn vrinden en werken aan een sociaal en rechtvaardig Nederland. Aan jou de keus.

Deze verkiezingen gaan over Overijssel en Nederland, over ons en onze kinderen en kleinkinderen. Samen kunnen we kiezen voor een sociale, eerlijke en mooie toekomst. Ga daarom stemmen op 20 maart!

Annemieke Wissink

Annemieke Wissink

Overijssel is prachtig. Samen met mijn man en onze drie kinderen geniet ik elke dag van de schitterende omgeving en de mooie mensen. Toch moet het beter. Teveel mensen zijn onzeker over hun werk, huis en over de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen. Ik strijd voor een provincie waarin iedereen de kans krijgt om

Meer over Annemieke Wissink