Door Anneke Beukers op 7 juli 2014

PvdA ontvangt Gast van de Staten

Woensdag 2 juli vond de tweede editie van Gast van de Staten plaats, ditmaal georganiseerd door de PvdA-fractie. Statenleden Tijs de Bree en Anneke Beukers ontvingen 14 gasten op het provinciehuis en vertelden hen alles over het werk van de provincie, het functioneren van de fractie, en de manier waarop in Overijssel politieke besluiten worden genomen. De gasten kregen een rondleiding door het provinciehuis en woonden een deel van de Provinciale Statenvergadering bij.

Wat doet de provincie eigenlijk?

De Gast van de Staten is een initiatief van de PvdA. Doel is de inwoners van Overijssel meer bekend te maken met en te betrekken bij wat de provincie en Provinciale Staten. De Gast van de Staten wordt telkens door een andere fractie georganiseerd voorafgaand aan de Statenvergadering. Op de website van de provincie Overijssel kunt u zien welke fracties wanneer de Gast van de Staten zullen organiseren.

Anneke Beukers

Anneke Beukers

Mijn naam is Anneke Beukers. In de jaren tachtig van de vorige eeuw lid geworden van de PvdA. Eerst actief in de afdeling Vriezenveen, daarna in Twenterand en daar kun je me nog steeds vinden. In 2011 trad ik toe tot de Staten van Overijssel en met heel veel plezier heb ik deze eervolle opdracht

Meer over Anneke Beukers