Pak je podium in de linkse politiek!

Door Patty Wolthof op 21 juli 2018

Pak jij het podium?

Pak jij het podium in de linkse politiek? Wil jij aan de slag voor een mooier en socialer land, provincie of gemeente? Of ben je al actief en wil je andere mensen ontmoeten met dezelfde gedrevenheid als jij? Vrijdag 21 september houden we in Poppodium Metropool in Hengelo een avond voor bevlogen jong talent in de PvdA.

Wat gaan we doen?

Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom in Poppodium Metropool in Hengelo. We krijgen een kijkje backstage bij Metropool en bij de PvdA. Voorzitter Nelleke Vedelaar vertelt waarom zij ooit lid is geworden en hoe ze in haar verschillende rollen bezig is geweest met het verwezenlijken van haar sociaal-democratische idealen. En natuurlijk deelt zij tips over hoe je raadslid, wethouder en voorzitter van onze partij wordt 🙂 Nellekes oproep om het weer leuk te maken bij de PvdA brengen we direct in de praktijk. We sluiten af met muziek, want we blijven lekker in Metropool voor het concert van A Balladeer!

Wie kan zich aanmelden?

De avond is bedoeld voor mensen die jong zijn (dat is in de politiek altijd lekker ruim, we denken zelf aan tot een jaar of 40, of in ieder geval jong van geest), die de handen uit de mouwen willen steken en die het leuk vinden om aan de slag te gaan met de sociaal-democratische idealen in een politieke functie of op een andere manier. Lidmaatschap van de PvdA is geen vereiste, maar we gaan er wel vanuit dat je qua gedachtegoed in onze hoek zit. Ook als je al actief bent en meer in contact wilt komen met anderen, is dit een leuke avond voor jou.

Hoe meld ik me aan?

Wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Patty Wolthof op pwolthof@pvda.nl!

Door een bijdrage van PvdA Overijssel hebben we de kosten laag kunnen houden. We vragen een bijdrage van 5 euro voor de hele avond, inclusief het concert. Drankjes tijdens het concert zijn voor eigen rekening. Als je deze bijdrage hebt betaald is je aanmelding definitief. Let op, we hebben plek voor 15 personen, dus meld je snel aan! Wil je meer weten? App of bel Patty: 06-41767599!

Patty Wolthof

Patty Wolthof

Patty Wolthof is Projectcoördinator Oost-Nederland voor de PvdA.

Meer over Patty Wolthof