Digitale ledenvergadering PvdA Overijssel op 11 juni

Door Marjolein Wessels op 8 juni 2020

We leven nog steeds in bijzondere tijden. Gelukkig zien we dat het aantal zieken afneemt en de corona-maatregelen wat versoepeld worden. Een gewestelijke ledenvergadering op locatie zit er helaas nog niet in, daarom nodigen we je uit voor de eerste digitale ledenvergadering van de PvdA Overijssel op donderdag 11 juni van 20.00 tot 21.30 uur. De agenda vind je onder deze link (PDF).

Samen Online

We houden de vergadering op het platform Samen Online. Je kunt hier inloggen met je mijn-PvdA-account. Heb je die nog niet? Maak hem dan snel aan!

Op Samen Online vind je de vergaderkamers waar je toegang tot hebt, in ieder geval van je lokale afdeling en het gewest Overijssel. Hier vind je een uitgebreide handleiding over het systeem en hoe je hiermee werkt.

Donderdag 11 juni vanaf 19.30 uur kun je terecht in de kamer van Overijssel. Je kunt dan vast een het systeem testen en bijpraten. Zorg dat je om 20.00 uur klaar zit, want dan beginnen we met de vergadering.

Online vergaderen

Je hebt het de afgelopen periode vast zelf ook gemerkt; online vergaderen vraagt een andere vergaderdiscipline. Nu zijn we natuurlijk een heel gedisciplineerde partij, dus dat komt vast goed. Maar voor de zekerheid toch wat afspraken vooraf:

  • We houden het kort: online vergaderen is vermoeiend. We houden daarom een korte vergadering tot maximaal 21.30 uur. Dit betekent ook dat we van jou als deelnemer vragen om het kort te houden in je bijdragen.
  • Om in die korte tijd vooral de inhoud met elkaar te bespreken, vragen we je om je vragen en opmerkingen zoveel mogelijk vooraf te mailen.
  • We zetten de microfoons van de deelnemers uit tijdens de vergadering. Zo is alleen de spreker aan het woord. Dit voorkomt ruis door achtergrondgeluiden en zorgt dat we niet door elkaar praten. Heb je een vraag of opmerking? Stel hem in de chat, de voorzitter kan je dan waar nodig het woord geven.

Laten we eerlijk zijn, we hadden je veel liever met een kop koffie in een zaaltje ontvangen. Online vergaderen is natuurlijk behelpen, maar we gaan er wat van maken. Voor ons is dit ook een nieuwe manier van vergaderen, dus we hopen op je begrip als het even niet gaat zoals we willen.

In de bijlage vind je de agenda en bijbehorende stukken.

Heb je vooraf vragen of opmerkingen, laat het ons weten door een mailtje of telefoontje naar de bestuursleden. We proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Graag tot ziens op 11 juni!

Marjolein Wessels
Secretaris PvdA Overijssel

Marjolein Wessels

Marjolein Wessels

Ik ben Marjolein Wessels (1980), woon in Almelo met mijn man en twee kinderen en werk als communicatieadviseur. Ik ben actief voor de PvdA omdat ik graag iets bijdraag aan de samenleving en me in wil zetten voor een Overijssel waar iedereen meetelt, waar we de welvaart eerlijk verdelen en er kansen zijn voor iedereen.

Meer over Marjolein Wessels